luni, 14 martie 2011

Vise pierdute intre sute de foi

Nu, nu am murit. E criza, deci nu am diacritice. Imi salut cititorii, chiar daca nu mai exista. Deoarece in ultima vreme nu s-a mai prea ivit ocazia de a scrie, am decis sa nu mai pun accent pe o pasiune enigmatica, se pare, ce ma purta sub arest. Intr-o tara in care situatia economica mistuie orice urma de arta, fie ea si literara, am hotarat sa ii las pe altii sa continue spre aceasta cale. Prea putina poporime intelege ceea ce eu am creat. Majoritatea scrierilor mele au fost influentate de subzistenta concreta, iar cum de ceasuri infinite, nimic nu m-a mai afectat pe campul ce imi aprindea activitatea literara, voi epiloga un rastimp insolit al vietuirii mele, in care am visat exorbitant printre randuri, inutil, fireste.


Diverse scenarii mi-au facut vietuirea cu mult mai colorata: dizgratia cu care anumite persoane mi-au intors spatele, sau euforia cu care altele, desi nefiind tinte ale lucrarilor mele, m-au sustinut. Multumesc! Acum alerg spre viitor si poate astept o minune, s-aduca inapoi acele vise pierdute-ntre sute de foi.

7 comentarii:

  1. Lasa-ti viitorul sa-ti aduca acele vise pierdute-ntre sute de foi, iar noi ne vom bucura incontinuare de gandurile pe care ni le oferi scriind. Eu nu ti-am intors spatele, sunt tot aici si nimic nu se va schimba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru aceste vorbe, cu siguranta viitorul ne va gasi intru acelasi indestructibil intreg!

    RăspundețiȘtergere
  3. Invatati sa pretuiti necontenit oamenii si jocurile de cuvinte vor devenii cu mult mai profunde, apoi uitati-va in spatele tastelor si multumiti cuiva , inca aveti acces la chestii...

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Iti multumesc pentru indemnul prietenesc pe care l-am primit! You're so right...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-i nevoie, sunt doar eu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari ! Blogul tau a primit Premiul MOST WANTED BLOG, in urma unui sondaj efectuat pe pagina grupului MWB ! Iti poti revendica premiul,sau poti afla mai multe informatii ,accesand unul din urmatoarele linkuri :
    http://grupulmwb.blogspot.com/2011/04/premiantii-most-wanted-blog-aprilie.html
    ...sau
    http://grupulmwb.blogspot.com/p/revendica-premiul-mwb.html
    Ne.am bucura foarte mult daca ai alege sa devii membru al grupului MWB!
    ''MOST WANTED BLOG nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea.....iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai grupului MWB!''

    RăspundețiȘtergere
  7. Satisfactia nu consta in succesul repurtat de creatia realizata, ci in aprecierea actului creatiei. Multumesc din inima!

    RăspundețiȘtergere